let’s create some magic

Grow & stand out from the crowd

marketing

In alle soorten en smaken, passend bij jouw wensen.

Email Marketing

Ongeacht het doel is het altijd belangrijk dat de relevantie hoog is, zodat je ontvanger meteen begrijpt waarom hij deze mailing ontvangt. Ik bekijk per situatie welke vorm van Email marketing het beste aansluit op jouw wensen.

Content Creation

Klanten binden doe je vooral door het bieden van relevante content. Content die de klant echt helpt. In het juiste formaat, via het juiste kanaal, op het juiste moment. Met de juiste content zorg je  voor communicatie en interactie.

social Media managment

Die pakkende content is geschreven, geschoten of ontworpen. Yes! En nu? Met de juiste applicaties zorg ik er voor dat jouw content via het juiste kanaal en op het juiste moment bij die perfecte klant terecht komt.

SEO

Door middel van SEO verbeter je de positie van jouw website in de organische resultaten van zoekmachines. Uiteindelijk zullen meer bezoekers je website weten te vinden. Want hoe hoger je staat in de resultaten van bijvoorbeeld Google, hoe groter de kans dat mensen jouw website bezoeken.

branding

Iets wat ik het liefste doe; een fantastische brand identity maken die naadloos aansluit op jou en je bedrijf. Van logo’s tot kleuren, en van typografie tot stijlboek. Mijn absolute favoriet is de live sessie hiervoor. Doe je mee?

website design

Een website in de zelfde look and feel als je huisstijl, het lijkt zo makkelijk. Echter komt hier meer bij kijken dan je denkt. Hoe deel je een pagina in? Waar plaats je het beste een CTA? Of eh, wat is een CTA? Let’s find that out!

Print

Drukwerk achterhaald? Wel nee, we lopen er iedere dag mee in onze handen. Van het stoepbord in de winkelstraat, tot een oldschool visitekaartje die bij jouw doelgroep het beste binnen komt.

Photography

Een fantastische copy zonder beeld zegt vrij weinig. Kies voor pakkende (product) fotografie om de uitstraling van jouw bedrijf naar een nóg hoger niveau te tillen.

creative & design

Ontwerpen om door een ringetje te halen,
zowel online en offline.

strategy

Een doel zonder plan is slechts een wens. 

Brand strategy

Je merk goed in de markt zetten. Daar is een rock solid plan voor nodig. In een (live) sessie pluizen we alles uit om een jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Personal Strategy

Een ondernemer in hart en nieren? Of uitgegroeid tot vaste ZZP’er bij bedrijf x? Je loopt jezelf snel voorbij met zoveel petten op. Met een goed plan behoud je focus en overzicht.

data insights

Die eerder gemaakte website hé.. Hoe presteert die eigenlijk? Door duidelijke waardes te geven aan bijvoorbeeld GA4 maken we consequent rapporten met behulp van Data Studio om de groei van jouw online wereld te meten. 

content strategy

Die content is er. Maar hoe, wie wat en wanneer? We denken vooraf een strategie uit voor jouw online kanalen. Doet jouw hele doelgroep Tik Tok dansjes? Of scrollen ze liever door LinkedIn. Let’s find that out!